maanantai 4. huhtikuuta 2016

Tohtori House valmiina klinikalle


Hups, taas melkein kuukauven hiljaiseloa... Työkokeilun pari viimestä viikkoa oli aika kiirus ja migreenin maustama enkä sen takia ehtiny/jaksanu kirjotella. Työkokeilu loppu ennen pääsiäistä, mutta sen jälkeen mulle iski taas heti se sama saamattomuus ku mikä oli ennen tuota harjottelupätkää. Ei vaan jotenki jaksa ja kehtaa ruveta mihinkään. Tympäsee ittiäki ihan suunnattomasti ku ei meinaa saaja itestään mittään irti, mutta koitan vähä potkia ittiäni taas persuuksille.

Ja sitte varsinaiseen aiheeseen.

Huomasin tuossa, että herra House on tuijotellu jo usiamman kuukauven valmiina meijän makkarin seinältä, mutta en oo muistanu tänne hänestä ilmotella. Aikasemmin oon kirjotellu hänestä kolmee kertaan. Ensimmäisen kerran näitte hänet viime syksynä pelkissä viivoissa. Seuraavalla kerralla herra oli saanu jo vähä väriä pintaan, mutta ei näyttäny aivan iteltään. Ja viimesimmän saamanne tievon mukkaan herra House oli lähes muuttovalmis, pientä viilausta kaipasi ennään. Ja nyt hän on viimeinkin täällä lopullisessa muodossaan!

Edellisen kerran jälkeen House on siis saanut pilkettä silmiinsä, hiukan (tai hiukan enämpiki) harmautta hurmaavaan partaansa ja vaihtelevan persoonallisuutensa kunniaksi monivärisen taustan.

Silmien valokohdat ja parran harmaat suortuvat tein valkosella maalitussilla. Mun pittää koittaa tutkia tulevaisuuessa vähä muita vaihtoehtoja valkosen lisäämiseksi "valmiiseen" työhön. Maalitussin kärki on eittämättä liian paksu, tussin kärki värjäänty tosi helposti (mistä seuras, että tussista tuleva väri oli ison osan ajasta kaikkea muuta ku puhtaan valkosta) ja väriä ei saanu tulemaan tasasesti. Yritin kysellä eräästä Kokkolan kirjakaupasta peittävää geelikynää, mutta eihän ne siellä mittään tienneet. Pittää koittaa joskus ehtiä/muistaa käyvä Oulussa jossaki taidetarvike-liikkeessä, jos sieltä löytys enämpi apua. Jos jollaki teistä mahollisista lukijoista on joku hyväksi havaittu kynä/väri tämmöseen tarkotukseen, ota mielelläni vinkkejä vastaan :) Joskus muistan kyllä lukeneeni jostaki keskustelupalstalta, että jotku käyttää mm. valkosta guassiväriä ja ohennettua korjauslakkaa. (Olipa epämääränen lause :D Joskus joku teki jossakin jotain...)

Taustaa varten laveerasin muutamia papereita eri värisiksi, ku en osannu suoriltaan päättää minkä värisen taustan Houselle haluaisin. Ukon kans tultiin yhessä siihen tulokseen, että aiheeseen vois sopia ehkä aikas hyvin kaksivärinen tausta. Päätöksen taustalla ei ensin ollu mittään sen syvällisempää, mutta voishan tuosta kehitellä halutessaan jonku jakautuneen persoonan-ajatuksen tms. Päättäkää ite mitä haluatte siittä ajatella :D

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti