Helasa aka. Satu Helanen


Tätä blogia kirjoittelee 1994 syntyny ja Kälviälle avomiehen kans asettunut koruartesaani. Lähtösin oon Oulusta ja Kuopiotaki kävin pari vuotta testaamassa. Luultavasti murre tullee puskemaan jonku verran kirjotuksessa esille, jos ette jotaki satu ymmärtämmään, nii kysykää ja mää sitte koitan suomentaa :) 

En osaa tarkalleen ottaen oikein lokeroija tätä blogia mihinkään tiettyyn osioon. Kerron täällä mun koruista, piirtelyistä, pelailuista ja muista satunnaisista random askartelupaskarteluista ja puuhailuista mitä tullee joskus harrastettua. Oman luovuuden palauttelu on yks missio tän blogin kans ja pikkuhiljaa se on alkanukki taas heräilemään.

Mun piirrustustyyli on pääasiassa jotaki realistisen ja sarjakuvamaisen väliltä. Tykkään tehä muotokuviinki selkiät mustat linet, mutta värittää ne sitte kuitenki suht realistisesti. Kynien käyttö on vielä harjottelussa, mutta sehän se kuulemma tekee mestarin. Oikiastaan mikkään ei tuu vielä varmasti selkärangasta, vaan meen enemmänki erheitten kautta voittoon edelleenki lähes joka kerta. Onnistumisia alkaa kuitenki pikkuhiljaa kertymään enämpi ku niitä faileja, nii varmuus ja itsetunto omaan tekemiseen kasvaa koko ajan :)

Halutessaan meitiin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla:
satu.helanen@gmail.com

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti