maanantai 9. toukokuuta 2016

Kuumeista piirustushaastetta

Vähä niinku eppäilinki, tähän piirustushaasteeseen tullee väkisinki pieniä välejä, mutta ei anneta sen haitata. Jääkiekon MM-kisat ja äitienpäivä vei viikonlopusta niin paljo aikaa, etten ehtiny tarttua kynnään tän haasteen puitteissa ollenkaa. Lauantai-illan piirtelin äitille "pikasta" äipänpäivä-korttia. "Pikasta" siksi, että sen piti olla aika simppeli ja nopia homma, mutta käytin siihen silti about kolme tuntia...


Tätä kukkaketoa oli ihan kiva piirrellä ja värittää. Suhteellisen aivotonta hommaa, mitä pysty tekemään jääkiekkoa seuraillessaki.

Viime yön aikana mulla oli sitte noussu kuume ja yrittäjyyspajan alotus siirty mun osalta ainaki parilla päivällä. Tämän päivän vietinki sitte sohvan nurkassa, mutta siinä oli samalla hyvä suorittaa piirustushaasteen kolmas osa eli PERHEPOTRETTI.

Mun oli tarkotus piirtää minusta ja ukosta joku ylisöpö pariskunta-kuva, mutta eihän meistä semmosta löytyny. Molemmista ei myöskään löytyny oikein yhteen passaavia yksittäiskuvia, nii heivasin sitte tämän idean mäkkeen. En oo pitkään aikaan piirtäny mittään ihan suoraan omasta päästä, nii päätin sitte muistutella ittelleni sitä hommaa. Tämmösen örvelö-perheen mää sitte sain aikaseksi tämän päivän aikana.


Vielä ainaki huominenki mennee näillä näkymin toipilaana jotenka koitan saaha jatkettua piirustushaastetta ihan justiinsa.

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti