perjantai 11. joulukuuta 2015

Saarebas


Niinku tässä joskus aikasemmin oon jo maininnukki, niin pelailen Dragon Age-pelisarjaa tällä hetkellä uuemman kerran. Ykkönen on pelattu läpi ja kakkostaki ehkä ~kolmasosa. Mulla on tuossa pelatessa tullu koko ajan hirviä himo piirtää varmaan puolet kaikista hahmoista, mitä on vastaan kävelly, mutta nyt vasta sain aikaseksi alottaa jonku.

Saarebas on Qunareitten nimitys niitten maageista. Qunarit ei ylleensä puhuttele toisiaan henkilökohtasilla ja yksilöllisillä nimillä, vaan titteleillä. Saarebas on siis yleisnimitys, jolla kaikkia maageja puhutellaan. Qunarit pittää maageja hyvinki vaarallisena porukkana ja pittää niitä sen takia erittäin tiukasti valvottuina. Saarebasit puetaan raskaisiin kahleisiin ja niillä on omat "mestarit", jotka kontrolloi niitten kaikkia tekemisiä. Niitä pietään enämpi aseina, ku elävinä olentoina, ja kohellaan siis myös (vaarallisen) esineen tavoin. Qunareitten kielestä käännettynä Saarebas tarkottaa muuten "dangerous thing" eli "vaarallinen olio/asia", mikä kuvastaa aika hyvin tyyppien alhasta asemaa niitten muitten silmissä.

Väriä tämä kaveri saa pintaansa joskus hamassa tulevaisuuessa.

RandomFaktat 

27. Sain ukolta aivan huipun hiukka aikasen joululahjan! Bongasin EMPistä joku aika sitte In Flamesin neulepaijan ja rakastuin. Ukko tilata tärräytti sen ja posti toi sen alkuviikosta. Tuun luultavasti käyttämään tän puhki, huipuin paita mitä omistan <3


~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti