keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Siniset enkelit

Joku aika sitte esittelin teille Sinisen enkelin ja aioin laittaa vielä mallikuvanki näytille kuhan sen vaan löyvän. No ny se löyty! Luulin jättäneeni sen Ouluun, mutta sepä löytyki yhen kassin uumenista (mun laukkujen purkamisessa kestää aina jonku aikaa...). Laitan tähän lisäksi vielä kuvan toisestaki enkelistä jota harkittin tekeväni. 

Suurin osa netistä löytämistäni vähä isommista enkeli-malleista tuntu olevan turhan monimutkasia ensimmäiseksi tiffanytyöksi, nii päätin sitte piirtää pari ihan itte. Jaan nämä tänne, niin ehkä joku muuki uskaltautuu kokkeilemmaan tiffanytöitä vähä yksinkertasemman kuvion kans :)


Niinku mun harakanvarpaat tuossa jo kertooki, nii hameen kiekurat ja enkelin sädekehä ois tarkotus tehä punotusta hopealangasta. Tai miksei mistä tahansa metallilangasta, riippuu ihan mistä tykkää. Ja värit on tietty kans vaan malleja, voitte käyttää ihan mitä tahotta. Anoppi vaan sattuu tykkäämään sinisestä, nii siks tuli tämmötteeksi ne väritettyä :D


Ja näin enkeleitten johdattamana toivotan teille kaikille tänne blogiin eksyneille oikein Hyvvää Joulua ja Uutta Vuotta! Syökää ja juokaa ja rentoutukkaa hyvin, ens vuonna kerkiää sitte taas ressata :)

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti