keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Uniikki unakiitti


"Kiertynyt" riipus
Hopea, unakiitti

Pahoittelut hetken hiljaiselosta, yritän taas parannella tapojani. En muista oonko aikasemmin täällä maininnu mun tulevasta työkokkeilusta. Tai siis sehän ei ole ennään tuleva vaan alko maanantaina! Tosin sen katkas heti parin päivän jälkeen päälle iskeny kuume... Loppuviikko mennee luultavasti sohvan pohjalla (ja tietokonneella, hehheh...), mutta ens viikolla taas sitte uuella tarmolla pajalle. Sain siis tosiaan harjottelupaikan Kultasepänverstas Nissistä Kokkolasta. Käykääpäs vilkasemassa paikan sivuja täältä, jos kiinnostaa. Ihastuin ensi näkemältä paikan sepättären töihin ja oli suorastaan unelmien täyttymys päästä tän mahtavan naisen oppiin, pari ekaa päivää meni ihan hujauksessa :)

Tämä unakiitin koristama riipus oli ekan päivän tuotosta. Toisena päivänä alottelin jo pikkasen monivaiheisempaa työtä, jonka teon tämä tauti perkule meni keskeyttämmään >:| Tosiaan ekana päivänä lähettiin vaan muistelemmaan ihan perusjuttuja ja koru piettiin mahollisimman simppelinä. Perus pyöröhiotun kiven istutus ja sarjan ympärille kyhäsin langasta pienen koristuksen. Pientä kontrastia toin koruun erilaisilla pinnoilla, jotka erottuu ehkä vähä paremmin alla olevasta kuvasta.


Ja tuossa alla vielä tämän simppelin riipuksen osaset ennen yhistelyä ja omia pintakäsittelyjään. Kivelle tosiaan juottelin kasaan tuommosen sarjan/istukan/kehyksen (rakkaalla lapsella on paljo nimiä), jonka kylkeen tuo kiekura-kaakura juotettiin kiinni ja sitte kivi vielä istutettiin koloonsa.


Rakastan tämän kiven väriä. Tuommonen oliivinvihriän kirjava vaan soppii mun silmään ku nakutettu. Ja tykkään muuten pyöröhiotuista kivistä enämpi ku viistehiotuista, en tarkalleen ottaen tiiä miksi. Pyöröhiotut on jotenki luonnollisempia ja kodikkaampia ja niissä on ylleensä niin paljo enämpi laji- ja värivaihtoehtojaki ^_^ 

Hirviä hinku takasi pajalle, pittää päästä tästä taudista vauhilla erroon!

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti