sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lasisin siivin ikkunaani


"Pöllö" sulatuslasityö
Bullseye-lasi

Joulu ja uusivuosi hujahti ohi ja arki on taas palaillu omalle paikalleen. Blogiinki pittää siis taas jotaki runoilla. Meijän keittiö sai uuen ilmeen just ennen joulua ja sainpas sitte ripustaa uuen karhian keittiön ikkunaan uuen koristuksen! Joulukuun alussa olin lasikurssilla, jolle mulla oli kaks missiota: tehä anopille tiffanyenkeli joululahjaksi ja tehä ommaan ikkunaan pöllö. Molemmat kerkesin tehä ja tässä jälkimmäisen lopputulos :) Pöllö on ommaa käsiallaa suunnittelusta lähtien ja siipien kärkiväli tällä pedolla on aika tarkkaan 60 senttiä. Tekovaiheista en ikävä kyllä muistanu ottaa ollenkaa kuvia, mutta tuossa alhaalla on sentään kuva ennen sulatusta :) 


Saatte ihailla vielä lopuksi meijän keittiötä, joka päivitettiin ah niin ihanasta kasarista 2000-luvulle. (Meijän ikkunassa on myös yläkappa, mutta kummassakkaa kuvassa se ei satu olemaan paikollaan. Ja kyllä, ekan kuvan verhot on ihan hirviät, vaadin ehkä ens kesälle uusia kappoja :D)
Pahottelen nyt tässä vaiheessa joittenki tänne blogiin laittamieni kuvien huonohkoa laatua. Mun puhelimen kamera on hyvä niin pitkään ku valaistus on täyvellinen, mutta jos on hiukkasenki hämärää, nii kuvistä ruukaa tulla vähä kökköjä. Haaveilen ihan oikian kameran ostamisesta, mutta isommista rahareijistä se ei ikävä kyllä oo vielä listan kärjessä :) Ehkä vielä joskus...

~ Satu

1 kommentti: