maanantai 5. lokakuuta 2015

Karrrhu-villasukat


Kerranki oon alkanu suunnittelemaan ja totteuttammaan joululahjoja hyvissä ajoin! Nämä pientä fiksausta vailla olevat Karhu-villissukat päätyy iskän joulupakettiin. Sukat tarttis vielä päätellä ja kirjoa punasella langalla karhuherroille kielet suuhun. Iteltä ei löytyny punasta lankaa kaapeista, enkä nuita 12 silmukkaa varten oikein kehannu kerrää ostaa. Jostaki kuitenki muistin lukeneeni, että neuleisiin voi "kirjoa" päälle esim. pienten virheitten piilottamiseksi. Isken äitin lankavarastoihin seuraavalla Oulun reissulla ja pistän karhuille sitte kielet paikolleen :)

Ohjeen varsinaiseen kuvioon nappasin täältä, muuten sukat on oman pään tuotosta.

P.s. Eikö oo äiti koukunnu ja virkannu meille makian liinan!

~ Satu

4 kommenttia:

 1. Itse myös toteutin nallen suun intarsiana, eli silmukoita jäljitellen kirjomalla jälkeenpäin. Hienot sukat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muistanukkaa, että tuosta kuvion kirjomisesta oli puhetta ihan tuolla sun blogissaki :) Kiitos, iso osa kunniasta kuuluu kuvion tekijälle! ;)

   Poista
 2. Käsittääkseni intarsia ei tarkoita silmikoiden kirjomista vaan ne neulotaan intarsiassa ihan normaalisti. Aiheesta enemmän esim. täällä: http://www.dummies.com/how-to/content/knitting-basics-intarsia.html
  Hienot sukat on joka tapauksessa, meilläkin asuu joku joka arvostaisi samanlaisia joulupaketissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin määki oon käsittäny. Ei oo tullu itellä vielä koskaan kokkeiltua, mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoselta :) Kiitokset! Karhut tulille sitte vaan, ite ainaki tykkäsin tän kuvion tekemisestä :)

   Poista