torstai 4. helmikuuta 2016

Dragon Age II - Glitchejä siellä ja glitchejä täällä

Kun viimeksi jouvuin asentelemaan Dragon Age II:sen uusiksi, tietokone valitteli jotaki ongelmaa tekstuuripaketin kanssa. Laiska ku oon, en jaksanu alkaa selvittämään mitä asialle vois tehä vaan alotin pellaamisen, ku se oli kerta mahollista. Peli on toiminu muuten moitteitta, mutta muutama hauska glitchi tän jotenki vajjaaksi jääneen tekstuuripaketin takia on tullu vastaan. Yleisimpiä virheitä on ollu hahmojen ruumiinosien puuttuminen (pikku juttuja, kuka ny käsiä tai torsoa tarvis?) ja rakennuksissa ja maastossa näkyvät värivirheet, jotka on muuten ihan hemmetin hienon näkösiä.

Tässä ensimmäisenä esimerkkejä nuista ympäristön värivirheistä, nämä tuo kyllä peliin jotaki ihan uutta hohtoa :DJa sitte vajjaita ihmisiä, eikö se oo tärkeintä ku pää vaan on paikollaa?

Jonku verran tekstuurivirheitä on ollu myös ihmisissä, tyypit on kokonaisia, mutta värit on unehtunu osittain johonki.
Ja lopuksi muutama vähä härömpi ja häiritsevämpi glitchi. Nämä pysäytti jo vähä enämpi ja osa vaikutti jopa vähä pellaamisseen, mutta onneksi vaan hetkellisesti. 

Tämän ensimmäisen kaverin kehitys on ilmeisesti jääny vähä vajjaaksi, mutta näyttäähän tuo kommunikointi sentään toimivan ainaki tämän yhen tyypin kans.Tämä oli kans mielenkiintonen tappaus. First Enchanter Orsinon naamassa tapahtu jotaki hyvin jännää ja vähä aasialaisia piirteitäki näyttäs löytyvän...


Normaalisti hän näyttää siis tältä.


Ja nämä viimeset glitchit on sitte semmosia, jotka vaikutti olemassaolollaan jo ite pellaamisseen. Näitä ei onneksi oo kovin monesti ilmestyny eikä ne oo ylleensä minnuuttia pitempään ollu riesana. 


Ittiäni nämä pienoiset virheet on ainaki tuossa pelin tiimellyksessä viihdyttäny jonku verran, toivottavasti ne teki sitä teillekki tätä juttua selatessanne. Jos ei, niin menetitte just noin 5 minnuuttia elämästänne :D

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti