maanantai 8. helmikuuta 2016

Prinsessa Totoro -maiharit


Ostin tälle talvelle ihanat Riekerin kengät, joista luppailtiin joka paikassa tosi paljo. Oon ny kuitenki todennu, että tämmösellä liukkaalla vesikelillä ne on viimeset saappaat jotka kannattaa survoa jalkaan. Elämäni pisimmät 50 metriä, kun piti aamulla kävellä hiekottamatonta pihhaa autolle. Ja lisäksi elämäni pisimmät 500 metriä, kun piti vähä myöhemmin kävellä autolta pajalle (ja iltapäivällä sama reitti takasi). Päädyin olosuhteitten pakosta kaivelemmaan kaappeja ja löysin viime talven(?) palvelleet halpis maiharini. Oiskohan ollu Kuopion Matkuksen Skopunktenilta 29,90 :D Ja niinku voi kuvitellakki tuon hintasista kengistä, ne on kerta kaikkiaan hirviässä kunnossa ja aivan kamalan näköset jo pelkästään yhen talven taapertamisen jäliltä. Paremmat pohjat niissä kuitenki on ku nuissa tämän talven monoissa.

Piti siis keksiä mitä maihari-vanhuksille vois tehä, että ne kehtaa taas tarvittaessa vettää jalkaan. Hetki sitte ostamani valkonen maalikynä alko heti kuumottaa laukun sivutaskusta ja päätin keksiä kenkiin jotaki sillä sutattavvaa. Oon jo pitkään haaveillu tuunaavani jotaki kenkiäni Studio Ghibli-aiheisiksi, mutta tähän asti on pupu ollu tiukasti pöksyissä. Meen vielä ja pillaan jotku kengät töherryksilläni! Näitten kenkien ulkonäkö ei kuitenkaa ennään ois voinu pahentua, joten päätin viimeinki uskaltautua toteuttamaan ajatukseni.

Päädyin kahteen leffaan, jotka kuuluu mun suosikeihin: Prinsessa Mononoke ja Naapurini Totoro.


Ensimmäisen kengät varteen piirsin Totoron, joka on siis karhumainen iso ölli-mölli, lempiä kaveri kuitenki. Tämän kengän kärkeen piirsin pikku-Totorot ja muutaman tammenterhon, joita nämä kaverit keräilee.
Toisen kengän varteen piirsin susiprinsessa Mononoken maskin ja tikarin. Kengän kärkeen pääsivät tuijottelemaan muutama Kodama, japanilaisen taruston metsänhenkiä Studio Ghiblin tyyliin, ja niitten seuraa pitämään pari korentoa.


Oon parista sutusta huolimatta tyytyväinen kenkien uuteen ilmeeseen, ei ainakaa löyvy keltää just samanlaisia! :D

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti