tiistai 16. helmikuuta 2016

Tyhjyys sisälläni


"Tyhjyys" riipus
Hopea

Korun nimi antaa ymmärtää jotaki hyvinki mahtipontista ja syvällistä, mutta ihan ontto rakenne se vaan on josta tuon nimenki sitte repäsin :D

Onttoa rakennetta en oo muistaakseni tehnykkää sitte vuojen -09. Amiksen ekana vuonna tehtiin pallo ja kuutio juotosharjotuksina, mutta sen jälkeen en oo näihin rakenteisiin sekaantunu. No mutta mikäs, ainahan sitä yhen pyramiidin vääntää vaikka pelkällä vasemmalla käjellä. 

Paskan marjat. 

Ei kyllä alkuunsa ois uskonu kuinka vaikia on saaha tehtyä kaks täysin identtistä salmiakin muotosta levyn palaa ja saaja taitettua ne keskeltä sopivaan kulmaan niin, että ne asettuu täydellisesti vierekkäin toisiaan vasten. Helvetillistä hommaa. Taitoskohtaa sahatessa ja viilatessa ei saanu viilata yhtää liian vähä tai liian paljo. Joutuin sahhaamaan molemmat salmiakit uusiksi, ku tein ensimmäisiin kappaleisiin liian syvät urat ja siinä sopivaa kulmaa ettiessä kaks palasta päätti ruveta neljäksi.


Kaikki opettajat on mulle (ja varmaan kaikille muillekki) koittanu jankata, että jokkainen työvaihe pittää alusta asti tehä niin hyvin ku vain pystyy ja kykenee. Ikinä ei sais oikoa mutkissa, ku se kostautuu kuitenki jossaki vaiheessa myöhemmin. Mutta niin... Kukapa niitä opettajia ois kuunnellu. Salmiakit ei oikein täyvellisesti mätsänny toisiinsa, mutta olin jo niin kypsyny niitten vääntämisseen, että päätin ne kuitenki juottaa silläänsä, äkkiähän ne kulmat viilailee sitte suoriksi ja tasasiksi myöhemmin.

Paskan marjat.

Hinkkasin varmaan pari tuntia sormet verillä tätä samperin kärpäsen kakan kokosta riipusta, että saisin siittä ees suurinpiirtein suorakulmasen ja symmetrisen. No kyllähän siittä aikanaan jotaki sinne päin tuliki, mutta hirviällä työllä ja tuskalla. Muistakaa siis lapset, kannattaa oikiasti tehä niinku ne opettajat sannoo.

Purin tähän tekstiin nyt kaiken tuntemani vihan tätä samperin korun tekelettä kohtaan. Jostaki käsittämättömästä syystä sisko sano tykkäävänsä tästä. Taijan kullata sen ja nakata siskolle jonaki lahjana, saampahan pois omista silmistäni.

RandomFaktat

28. Yhen kaverin kautta oon tutustunu venäläiseen pändiin nimeltä Kauan. Musiikki on pääasiassa instrumentaalista, mutta satunnaiset laulunpätkät lauletaan suomeksi hyvin vahvalla venäläisellä korostuksella. Tämä bändi tekkee ehkä kauneinta musiikkia, mitä oon ikinä kuullu. Jaan tähän alle pätkän bändin viimesimmältä levyltä. Video kannattaa kattoa loppuun asti. Luppaan, että ne vajjaat kaheksan minnuttia teijän elämästänne ei tosiaankaan mene hukkaan. 

Kauan - Sorni Nai


~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti