tiistai 15. syyskuuta 2015

Amalurin valtakunnat

Taisin esittelypostauksessa mainita pelailevani tällä hetkellä pääasiassa Kingdoms Of Amalur: Reckoning nimistä peliä. Oon ottanu melkosen läjän screenshotteja kyseisestä pelistä, koska tykkään ite ihan älyttömästi sen grafiikoista ja aattelin nyt jakaa niitä jokusen tännekki. Ehkä niissä on vähä silmäkarkkia jollekki muullekki ^^ Nii ja klikkailkaa kuvia isommaksi.Yllättäen pöllöhullu bongaa joka paikasta kaiken mikä vähäkää muistuttaa kyseistä lintua...Ylleensä pelin öllimölliäiset hyökkää kimppuun heti ku satut niitten näköpiiriin, mutta yhessä paikassa ne oli jonku sortin lumouksen alla ja pääsin ottamaan niistä fotoja :)

Ne ei siis ylleensä tosiaankaa tykkää meitistä 


Enkä mää sen enempää niistäkää, vaikka kesynä ne oliki ihan söppänöitä Tämä paikka oli niin ihanan näkönen, että piti laittaa oikein kaks kuvatusta ku sattuin sinne eri aikoihin


Ja lopuksi vähä synkempää, siellähän on siis sota, vaikka melkein joka paikassa onki muuten hirviän nättiäTämä oli siis eka, mutta tuskin viimenen screenshotti postaus. Nämä kuvat on pääasiassa vaan muutamalta alueelta tästä pelistä ja moniaita, moniaita alueita on vielä kuvailematta. Pelailen tätä siis nyt toista kertaa läpi ja tällä kertaa oon ottanu ja tuun ottamaan paljo enämpi kuvia joka paikasta. Suosittelen tätä peliä ehottomasti ihan muutenki ku vaan grafiikoiden takia, loistavuutta koko tsydeemi. Lähellä ettei vie Dragon Age-pelien kärkipaikkaa mun lempparilistalla.

Nii juu. Painun kohta junalla loppuviikoksi Ouluun, eli seuraava postaus tullee luultavasti joskus alkuviikosta. Kahtellaan!

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti