tiistai 8. syyskuuta 2015

Dr. Gregory House


House on yks ukon lempparisarjoista IKINÄ. Ostin sitte tuossa kevväällä osana ukon vuosipäivälähjaa meille Housen tuotantantokauvet katottavaksi. Ollaan ehkä jostaki toukokuun alusta katottu sitä noin kymmenen jakson viikkovauhtia ja vähä reilu kausi on ennään jälellä! Loistava sarja kyllä, pakko myöntää. Oon sitä joskus kattonu jakson sieltä ja toisen täältä, mutta alusta loppuun ei oo tätä ennen tullu kahtottua.

Mutta nii. Ihastuttava herra House on täyttäny viime kuukauvet aika tehokkaasti meijän elämää ja yllättäen päädyin sitte myös piirtämään yhen näistä tunnetuimmista potreteista. Tussailin just linet loppuun ja huomenna ois tarkotus näyttää sille vähä värikyniä.

Oon muuten vähä yllättyny kuin oon innostunu tästä blogista ja saanu oikiasti aikaseksi taas piirrellä. Ehkä se kauan kadoksissa ollu luovuus alkaa pikku hiljaa nostaa taas päätään :) Ja nyt lopuksi vielä muutama random fakta, jotka tuli eilen mieleen.

RandomFaktat

21. Kävin amiksen jälkeen Kuopiossa yrittämässä muotoilijan opintoja. Siinä tuli sitte vähä kaiken näkösiä mutkia matkaan ja lopetin kahen vuojen jälkeen. Sieltä sitte muutin ukon perässä tänne Keski-Pohojanmaalle.

22. Me tavattiin tosiaan tuon ukon kans nettideittipalstalla. Tuntuu itestäki vielä vähä järettömältä, mutta pittää koittaa kertua sitä kuitenki etteenpäin, että nuitten palstojen maine vähä paranis. Tokihan 90 rosenttia siellä olevasta porukasta oli mun kokemuksen mukkaan ainaki läähättäjiä ja vonkaajia, mutta kyllä sieltä yks helmi löyty seasta <3

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti