maanantai 14. syyskuuta 2015

Leliana


Nyt on ollu niin kiire viikonloppu, etten oo kerenny istahtaa kynien ääreen. Koitan kuitenki pittää itteni tässä blogin päivitys-vireessä, nii laitellaan nyt sitte tämä Leliana mistä oli Liaran yhteyvessä puhe. Kaveri tosiaan jo joskus kaaauan sitte toivo multa Dragon Agessa seikkailevan pelihahmo ihastuksensa Lelianan muotokuvvaa. Heinäkuun aikana sain hänet sitte viimeinki piirreltyä. 

Mallikuva mitä käytin ei ehkä oo kaikkein tunnistettavin tälle hahmolle, mutta tykkäsin siittä muuten kaikista eniten. En nyt löyvä ennään just sitä kuvvaa mitä oon käyttäny, mutta tässä samaa sarjaa oleva foto. Ilmeisesti nuita kuvia on käytetty Leliana's Song nimisen lisäosan mainoksissa. Kahen ekan pelin Leliana on mun mielestä hyvinki eri näkönen, hiusten lettiki oli jätetty kokonaan poijes. Aattelin, että kamua ei varmaan kuitenkaa haittaa vaikkei piirros oo just pelien hahmon näkönen ja tyytyväiseltähän se tähän vaikutti :)

Värityksessä mulla oli käytössä pari penaalillista sekalaisia vanhoja värikyniä, joista osa on varmaan jo parikymmentä vuotta vanhoja. Vähä revin välillä hiuksia päästä ku kaikki kynät sekottu enämpi tai (pääasiassa) vähempi keskenään, enkä oikein saanu väritysjälestä kaikilta osin semmosta ku oisin halunnu. Oon kuitenki yllättävän tyytyväinen lopputulokseen, hiuksista tyksin ite ehkä eniten ja ihosta/sen varjostuksista vähiten.

~ Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti