torstai 3. syyskuuta 2015

Liara


Liara saa kunnian olla tämän blogin eka varsinainen postaus. Piirsin kamulleni Tanulle joku aika sitte kuvan Dragon Agen Lelianasta (hänestä oma juttunsa myöhemmin) ja toisena toiveena sain komennon piirtää Mass Effectistä tutun Liaran.

Linet piirsin jo pari viikkoa sitte, mutta vasta tännään uskalsin tarttua värikyniin. Osaksi siksi, etten luota ommiin taitoihin ja pelkäsin pillaavani koko työn ekalla kynänvedolla ja osaksi siksi, että en ollu vielä aikasemmin kokkeillu meitin uusia värikyniä ja pelkäsin sen siks menevän pilalle. Sain tännään sitte viimeinki otettua ittiäni niskasta kiinni ja päätin alkaa pistämään Liaralle väriä pintaan. Se oli sen verran creepyn näkönenki, ku tuijotteli päivät tuossa pöyvällä tyhjällä katseellaan, että pakko sille oli jo jotaki tehä.

Mun uusista värikynistä vähä juttua! Oon toivonu varmaan viimeset viis vuotta kaiken maailman lahjaksi isompaa värikynäsettiä. En tiiä miks äiti on sen aina tähän asti ohittanu, mutta viime jouluna sain äipsyltä ja iskältä setin Derwentin Studio kyniä. Ne on kyllä kivat tarkkaan värittelyyn, mutta koitappa saaha niillä isompaa samanväristä aluetta tehtyä. Ei toimi. Alkoin siis uneksi vähä pehmosemmista kynistä. Vietin synttäreitä sitte viime kuussa ja ukko ilmotti noin viikkoa ennen "Katteleppa minkälaiset kynät sää nyt haluat, nii tilataan pois" <3 Päädyin Derwentin Coloursoft kyniin ja niitä pistettiin 72 kynän setti tilaukseen.


Oon niitä nyt pari viikkoa tässä ihaillu, mutta kokkeilla en vielä uskaltanu ennen tätä päivää. Nyt voin kuitenki sanua, että oon rakastunu! Tykkään hirviästi tuosta vahamaisuuesta ja siittä kuin helposti nuilla saa tehtyä kirkkaita ja voimakkaita värejä. Tämä Liara oli ehkä vähä tylsä tapaus värien kokeiluun, mutta nyt uskallan sentään koskia nuihin kynniin ja voin värkätä jotaki vähä värikkäämpää kokeilua seuraavaksi :) Mun värittämisessä on vielä paaaljo parantamisen varraa. En oo täysin tyytyväinen isompiin alueisiin, mutta harjotellaan!

~ Satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti